RUP school Montenaken

Op 9 mei 2012

In ons volgende huis-aan-huis blad zal u kunnen lezen dat onze gemeentefinanciën er niet goed voorstaan. Reden voor ons om de op til staande projecten zeer kritisch te bekijken en alleen die projecten die hoogdringend en noodzakelijk zijn voor het gros van de bewoners van Gingelom uit te voeren.

Projecten die voor N-VA Gingelom NIET kunnen zijn oa. de RUP school Montenaken (RUP staat voor Ruimtelijk Uitvoerings Plan). In enkele woorden komt het erop neer dat ons gemeentebestuur de speelplaats van het school wil vergroten en een grote parking wil aanleggen voor de Winning. Investeringen die absoluut niet noodzakelijk zijn en dus overbodig. Uitvoering van dit project komt neer op pure geldverspilling. Uw en ons geld.

De bezwaarschriften van P. Schellink en E. Weckx kan u in bijlage hieronder openklikken. U zal merken dat deze bezwaarschriften dateren voor de opstart van onze N-VA afdeling in Gingelom. Daarom zijn ze ten persoonlijke titel ondertekend en niet in naam van onze afdeling.

Wilt u dit bezwaarschrift steunen of hebt u opmerkingen en/of suggesties dan kan u ons altijd een mail sturen, waarvoor onze dank.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is